zmiana kierunku Zmiana kierunku z Inzynierii Srodowiska
dodany przez
r3tpl, w Techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez iva_bn
Witam,
Mam pytanie odnośnie przeniesienia się z uczelni prywatnej na Politechnikę na 3 sem. Zaocznie. Obecnie studiuje inżynierię srodowiska w Bielsku i przedmioty które tam mam ni jak sie mają do tego czego się chcę uczyć. Mam zaliczony pierwszy rok i chciałabym się przenieść na ten sam kierunek ale do Gliwic. Dzwoniłam oczywiście do dziekanatu, otrzymałam potrzebne informacje ale mam obawy ze dziekan nie wyrazi zgody ze względu na uczelnie macierzysta na jakiej studiuje czyli prywatną i umówmy sie z całkowicie innym poziomem. Czy ktoś już może miał do czynienia z taka sytuacja albo zna kogoś kto sie przeniósł bez problemów ?
-
Przez bizz
Hej, jestem na pierwszym roku studiów stacjonarnych. Chciałabym od przyszłego roku akademickiego studiować zaocznie. Problem jest w tym, że kierunek na którym obecnie jestem nie jest prowadzony w trybie zaocznym. Jest możliwość zmiany kierunku i trybu czy będę mieć stracony rok?
-
Przez Moni
Hej,
Skończyłam studia na kierunku inżynieria środowiska, chciałabym kontynuować naukę na studiach podyplomowych na politechnice poznańskiej. Rozważam kierunek sieci wodociągowe i kanalizacyjne, a budownictwo energooszczędne i pasywne? Co wybrac ? Co daje więcej możliwości ?
Dziękuję za informację.
-
Przez Kalayan
Hej
Czy jest ktoś kto studiuje/wybiera się na Marketing i komunikację rynkową (I st., dziennie) i mógłby mi opowiedzieć o tym kierunku ? Z tego co wiem taki kierunek jest jedynie na Ueku w Krk (a słyszałam słabe opinie o tej uczelni) i na Politechnice Lbl
Co myślicie o kierunku ? Czy jest ciężki ? Dla kogo ? Czy osoba, która nie jest zbyt db z przedmiotów ścisłych da sobie radę ?
-
Przez pola4002
Hejka, pisze z wielkim problemem... jestem tegoroczną maturzystką, rozszerzenia jakie pisałam to biologia, chemia i angielski... szczerze powiem biologia i angielski poszły super, zaś chemia to tragedia tzn moze nie bedzie tak źle ale moje marzenia chyba co do medycyny legły w gruzach, nie chce pisac matury za rok, wg mnie to strata czasu, pisze zatem z zapytaniem co byście mi polecili, na chwile obecna złożyłam 4 podania na studia: na biotechnologię do PWR, PW i UJ i medycyne do PUM (marne szanse, ale nie chce rezygnować ostatecznie), poza tym zastanawiam sie czy nie złożyć na cos jeszcze? Jako opcję rezerwową? Hmm ta medycyna do mnie mowi albo inne pokrewne kierunki tez bardzo kręcą, jak myślicie złożyć gdzies jeszcze gdzie jest mały prog? Czy celować w cos innego, i co konkretnie? Smutno troche Haha bo mi sie noga powinęła ale na studiach wyprułabym z siebie flaki zeby tylko tam byc :/ co myślicie? A moze da sie gdzies dostać bez chemi? (Marzycielka Haha)
za każdą odpowiedz bede niesłychanie wdzięczna !!!
-