-
Podobna zawartość
-
Przez AlaPe
Witam. Jestem na III roku studiów. Prawdopodobnie nie zaliczę tego semestru zimowego i nie będę mogła przejść na kolejny semestr letni (prawdopodobnie nie będę miała możliwości poprawienia niektórych przedmiotów za rok, na warunku). Czy jeżeli będę musiała powtarzać rok, to czy oceny z przedmiotów już zdanych będą mogły zostać przepisane? Czy będę musiała wszystkie przedmioty zaliczać od nowa?
-
Przez forkk
Witam.
Mam pytanie, kiedys pytałem czy studiowanie dzienne po 30 latach jest "normalne" powiedzieliscie ze tak ale czy prawo dopuszcza studiowanie po 30 latach bo podobno studentem mozna byc do 24 roku zycia wiec juz nie wiem jak to jest?
jak chcesz isc na studia dzienne panstwowe to nie masz szana. tam mozna isc
najpozniej do 5 plat po zdaniu matury. nie wiem jak jest z prywatnymi. na
zaoczne to mozna isc nawet po 50
Czyli nici z dziennych na państwowej UP?
-
Przez Jaszczurka43
Hej.
Składam papiery na matematykę w rekrutacji zimowej i mam nadzieję, że się na nią dostanę. Wpadłam ostatnio na pewien pomysł, ale chciałabym żeby ktoś mi doradził czy to ma sens. Mianowicie chciałabym w rekrutacji letniej pójść również na inżynierię chemiczną, albo biomedyczną na innej uczelni.
Czy ktoś może dobierał w taki sposób dwa kierunki studiów i czy widział zastosowanie dwóch takich kierunków w praktyce?
-
Przez Renifer
Chciałabym się Was zapytać o przeliczanie punktów na studia. Zamierzam złożyć dokumenty na lingwistykę stosowaną lub filologię. Mam w planach zdawać rozszerzony język polski, język angielski i język hiszpański. Chciałabym się dowiedzieć czy punkty z matury z angielskiego i z hiszpańskiego będą sumowane, czy zostanie brana pod uwagę matura, z której uzyskałam większą ilość punktów? Proszę o odpowiedź, zostało już mało czasu żeby wysłać ostateczne deklaracje.
-