Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Studia podyplomowe - Wyższe Szkoły Bankowe
dodany przez
mwieczorek81, w Studia podyplomowe
-
Podobna zawartość
-
Przez Jaszczurka43
Hej.
Składam papiery na matematykę w rekrutacji zimowej i mam nadzieję, że się na nią dostanę. Wpadłam ostatnio na pewien pomysł, ale chciałabym żeby ktoś mi doradził czy to ma sens. Mianowicie chciałabym w rekrutacji letniej pójść również na inżynierię chemiczną, albo biomedyczną na innej uczelni.
Czy ktoś może dobierał w taki sposób dwa kierunki studiów i czy widział zastosowanie dwóch takich kierunków w praktyce?
-
Przez Renifer
Chciałabym się Was zapytać o przeliczanie punktów na studia. Zamierzam złożyć dokumenty na lingwistykę stosowaną lub filologię. Mam w planach zdawać rozszerzony język polski, język angielski i język hiszpański. Chciałabym się dowiedzieć czy punkty z matury z angielskiego i z hiszpańskiego będą sumowane, czy zostanie brana pod uwagę matura, z której uzyskałam większą ilość punktów? Proszę o odpowiedź, zostało już mało czasu żeby wysłać ostateczne deklaracje.
-
Przez Kamila Waktor
Hej. Proszę o wypowiedzenie się studentów pielęgniarstwa na temat ilości zajęć na roku. Wybieram się od październik na ten kierunek i słyszałam, że podobno zajęcia codziennie od 8-20 :(.
Czy rzeczywiście tak jest? Jak pogodzić pracę zarobkową że studiami?
Wiadomo, trzeba się utrzymać podczas studiów jakoś. Sama wychowuje 3 letniego syna i jestem przerażona informacjami, że moge spędzać cały dzień na uczelni. Może jest tu jakaś samotna mama, która godzi te studia z pracą i opieką nad dzieckiem? Jak to jest z tym czasem na prace?
-
Przez werjul
Cześć, jestem studentka I roku chemii medycznej, ale kompletnie sie w tym nie widze, przede wszystkim praca w laboratorium jest dla mnie katorga, wiec chce jak najszybciej zrezygnować. Podczas rekrutacji dostalam sie tez na amerykanistykę no i teraz sie zastanawiam czy to nie byłby lepszy wybor. Dlatego mam pytanie do osob studiujących ten kierunek, obojetnie w ktorym miescie - czy jestescie zadowoleni, czy studia sa mozliwe do przejścia dla osoby po biol-chemie i ogolnie jakie sa Wasze odczucia. Z gory dziekuje za wszelkie informacje i odpowiedzi!
-